פורטל בריאות - אשכול יהודה ושומרון
המחלקה לשירותים חברתיים ממלאת תפקיד משמעותי בקידום הבריאות הפיזית והנפשית ברשויות המקומיות
למה כדאי לדבר על תזונה בשעת מלחמה? מצב החירום, הלחץ והחרדה משפיעים על האכילה ועל בריאות הילדים. הבנה של הקשיים והפעולות המומלצות יסייעו להורים, לצוותי הוראה ולגורמים שונים בקהילה לשמור על בריאותם.
פעילות גופנית מתונה וקבועה בגילאים המבוגרים, מסייעת בשימור יכולות הניידות העצמאית ובמניעת נכויות
התוכנית הלאומית לבריאות נפשית כאן כדי להבטיח שכל אחד – מבוגרים, ילדים, אנשי מקצוע ובני משפחה – יוכל לקבל תמיכה רגשית ונפשית מותאמת, קרוב לבית
במסגרת העבודה השוטפת במחלקות לשירותים חברתיים, אנו נתקלים לעיתים קרובות במשפחות וביחידים המתמודדים עם מצבי אי-ביטחון תזונתי. לשם כך, ריכזנו עבורכם מידע חיוני על תוכניות הסיוע הקיימות, שיעזרו לכם להכווין ולתמוך באוכלוסיות הנזקקות
בעולם המודרני, שבו שעות ארוכות מול מסכים הפכו לנורמה, גופנו זקוק לתנועה יותר מאי פעם. פעילות גופנית סדירה תורמת לבריאות הלב, משפרת את מצב הרוח ומסייעת למניעת מחלות כרוניות. אך כיצד ניתן לשלב פעילות כזו בלוח זמנים עמוס?
בעידן הדיגיטלי שבו אנו חיים, השימוש של ילדים ובני נוער באינטרנט הוא חלק בלתי נפרד מחיי היומיום שלהם. במטרה להעלות את המודעות לנושא, חודש פברואר מוקדש בעולם לנושא מוגנות ילדים ברשת.
אחת הסטיגמות הנפוצות היא שמזון בריא עולה הרבה כסף, אבל האמת היא שתזונה מאוזנת לא חייבת להיות יקרה. להפך – בחירות חכמות מאפשרות ליהנות מאוכל בריא, מזין וטעים בלי להכביד על הכיס.
אתם מתכננים פעילויות קהילתיות, מפעילים תוכניות חינוכיות, מספקים שירותי רווחה ומשפיעים על איכות החיים של קהילותיכם. כדי להבטיח שהתוכניות שאתם מובילים אכן נותנות מענה אמיתי לצרכים בשטח, חשוב להישען על נתונים מבוססים.
אם גם אתם חושבים שכדי להיות בכושר חייבים להוציא הון על מנוי לחדר כושר, שיעורי פילאטיס יוקרתיים או ציוד מקצועי – הגיע הזמן לנפץ את המיתוס הזה! פעילות גופנית היא לא רק נחלתם של מי שיכולים להרשות לעצמם השקעה כספית גדולה. למעשה, אפשר לשמור על אורח חיים פעיל ובריא לגמרי בחינם או בעלות נמוכה מאוד.